ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА продовжують приймати творчі роботи на здобуття Обласної премії

|

Управління культури і туризму облдержадміністрації інформує, що з січня цього року продовжується робота з прийому творчих робіт на здобуття Обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури. Повідомляє офіційний сайт Львівської ОДА.

Обласна премія в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури (далі – Премія) є найвищою премією у Львівській області, найбільш престижною творчою відзнакою за вагомий внесок в українську культуру.

Премією відзначаються найвизначніші твори літератури, мистецтва, журналістики та архітектури, які утверджують ідеали гуманізму, збагачують історичну пам’ять народу, його національну свідомість та самобутність і стали визначною подією в культурному та літературно-мистецькому житті регіону .

На здобуття Премії представляються нові оригінальні твори і роботи, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії.

Твори та роботи на здобуття Премії представляють управління культури і туризму облдержадміністрації, обласні організації національних творчих спілок, літературно-мистецькі об’єднання, товариства, фонди, музейні установи, а також лауреати Премії не більше одного подання. Премія присуджується авторові чи виконавцеві один раз за життя. Твори та роботи на здобуття премії можна подавати в секретаріат журі до 1 жовтня цього року в секретаріат журі у відділ мистецтв і туризму управління культури і туризму облдержадміністрації. Адреса управління: м. Львів, вул. Винниченка, 14, контактний тел. 74-02-27.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *