ОСТАННІ НОВИНИ

Куйбіда зустрівся зі студентами Європейського університету

|

Зустріч кандидата на посаду міського голови Василя Куйбіди зі студентами Європейського університету відбулася сьогоднів палаці культури імені Гната Хоткевича.

“У Львові треба створити єдиний культурно – духовний простір. Сьогодні не є секретом, що найбільший прибуток дає виробництво наукоємних технологій, сьогодні маємо усі можливості стояти і сперечатися за наукові потенціали з такими центрами як Київ та Харків – зазначив Василь Куйбіда.

Він наголосив на тому, що найближчим часом буде створено фонд будівництва молодіжного житла. Сюди кошти будуть спрямовуватися із таких джерел: державний, міський бюджет, кошти юридичних і фізичних осіб. Планується розвинути широкомасштабне житлове будівництво у Львові. Молодь повинна себе почувати в місті комфортно. Василь Куйбіда сказав студентам у своїй промові, що в міській раді планується створити центр зустрічей молодіжних організацій. Сюди буде входити служба яка займається знаходженням першого робочого місця для молодої людини. Надалі встановлюватимуться стипендії міського голови, проводитимуться конкурсні визначення кращих дипломнихта курсових робіт.

На сам кінець Василь Куйбіда наголосив на тому, що студентство сьогодні повинно уміти орієнтуватися у різноманітних потоках інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *