ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 40 відсотків львів`ян досі не знають, за кого голосуватимуть

|

42,4відсотка виборців не Львова ще не визначилися зі своїми політичними симпатіями на виборах до міської ради 26 березня. Ці дані соціологічних досліджень оголосив сьогодні голова ЛОГО Комітету виборців України Роман Кошовий. Він вважає це надзвичайно негативною тенденцією, що свідчить про відсутність у значної частини населення довіри до політичних партій та інтересу до політичних процесів.

Серед політично активнішої частини населення найбільшу довіру на міському рівні викликає блок „Наша Україна”, за який збираються голосувати 21,5% мешканців Львова. До міської ради також мають серйозні шанси потрапити представники БЮТу (4,4%) „Пори” та ПРП (спільний рейтинг цих партій становить 7,2%). Близькою до трипроцентного бар’єру є Соціалістична партія (2,6%).

7,6 відсотків виборців збираються голосувати проти всіх, а ще 2,4% просто ігноруватимуть вибори.

Кількість львів`ян, які не знають кого підтримувати на виборах міського голови, дещо менша, але теж значна – 23,7%.6 відсотків викреслять всіх кандидатів, ще 1,7 – не голосуватимуть. Лідери ж електоральних симпатій залишаються сталими – Василь Куйбіда та Андрій Садовий.

Соціологічне дослідження на замовлення Комітету виборців України 11 березня провела компанія TNS Ukraine. Було опитано телефоном 1000 осіб. Похибка вибірки – 3,2%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *