ОСТАННІ НОВИНИ

Будівельні аферисти працюють і у Львові

|

Вуправління боротьби з організованою злочинністю УМВСУ у Львівській області надійшли заяви львів’ян про заволодіння їх коштами, призначеними для майнової участі в будівництві багатосімейного будинку у Львові, поінформувало Західну інформаційну корпорацію джерело у правоохоронних органах.

За даними джерела, 30-річна львів’янка повідомила, що у лютому 2004 року посадові особи одного з ТзОВ, яке займається будівництвом житла, зловживаючи службовим становищем заволоділи її грошима – 219 280 гривень, призначеними для майнової участі в будівництві багатосімейного будинку у Львові.

Аналогічна заява надійшла від 60-річного мешканця міста Радехова про те, що у серпні 2005 року посадовці одного з львівських приватних підприємств, зловживаючи службовим становищем заволоділи його грошима –123 тис. грн., призначених, знову ж таки, для майнової участі в будівництві багатосімейного будинку у Львові. Прикметно, що обидва заявники «погоріли» на різних фірмах, проте будинок, в яких вони вкладали кошти, розташований у Львові за однією адресою.

За фактами, викладеними у заявах, проводиться перевірка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *