ОСТАННІ НОВИНИ

Дмитро Чобіт презентував львів’янам викривальні книги про Тимошенко

|

Презентація трьох книг Дмитра Чобота: «Монолітне болото або ЗАТ БЮТ», «Фарисеї або Неоголошена війна Україні» та «Ананас або Новий план захоплення Києва» пройшла вчора у Львівському Палаці мистецтв.

Автор книги розповідає, що протягом трьох місяців з-під його пера вийшло 3 книги. Перша книга – «Монолітне болото, або ЗАТ БЮТ» – гостро-викривальна, має певну мемуарну спрямованість і розповідає багато цікавого про Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», його лідерів, обставини складання виборчого списку «Блоку Юлії Тимошенко», подає штрихи до політичних портретів багатьох кандидатів у народні депутати України за цим списком, висвітлює деякі аспекти вересневої політичної кризи 2005 року та низку інших важливих питань політичного сьогодення України.

«У своїй другій книзі – «Фарисеї, або Неоголошена війна Україні», я почав опис з подій, які мене насторожили. Так, 13 січня у прямому ефірі «5 каналу» виступав Олександр Турчинов і майже у кожному реченні говорив про зраду, про оточення Президента України та лив різні помиї на «Нашу Україну» та соратників Президента. Наступного дня по каналу «Київ» у прямому ефірі виступила Юлія Тимошенко і те ж саме говорила, про що говорив О.Турчинов. Я ж записав один і другий виступи і зробив їхній аналіз, з якого почалася ця книжна», – сказав Д.Чобіт.

Третя книга – «Ананас, або Новий план захоплення Києва», написана у стилі журналістського розслідування, праця розповідає про відомого бізнесмена і політика Михайла Бродського – одного з теперішніх керівників ВО «Батьківщина» та виборчого Блоку Юлії Тимошенко. Книга розкриває немало прихованих сторін його діяльності та висвітлює плани здобуття ним керівної посади у м. Києві, акцентує увагу на його післявиборних намірах.

Присутній на презентації книг народний депутат України Ярослав Кендзьор зазначив, що презентація відбувається нашвидкуруч, оскільки «перед виборами ми квапимося, а тому не маємо часу».

За словами Я.Кендзьора, для Д.Чобота випала невдячна місія – «знімати з багатьох політиків шати, які вони на себе одягнули і якими вони дурять та дезінформують людей».

Також Кендзьор наголосив, що «у своїй попередній книзі «Нарцис» Д.Чобіт «анатомізував» Віктора та Сергія Медведчуків і на базі архівних документів довів, що той образ українських націоналістів Медведчуків, які намалювали великі львівські патріоти Романюк і Лялька, – усе це виявилося великою бульбашкою, дурнею для галичан, яких переконували, що треба полюбити Медведчуків. Звичайно, цим біографам Медведчуків самими Медведчуками були виділені колосальні гроші, аби ці історики-біографи створили таку біографічну довідку».

«У своїх останніх книжках Д. Чобіт «роздягає» і показує усю наготу великої української патріотки і політичної сили – Юлії Тимошенко та політичної партії «Батьківщина». Якби ці книжки писав я, то були б нарікання, що це політичні замовлення, скеровані на те, аби спаплюжити велику українську патріотку. Але це написала людина, яка, починаючи з 2001 року, була у найближчому політичному оточенні Юлії Володимирівни. Ще сьогодні до 14.05 год. Дмитро Чобіт був членом «Батьківщини» і членом політради Батьківщини, але потім він оголосив про свій вихід з партії і складання своїх повноважень члена політради «Батьківщини» і делегата з’їзду, який повинен відбутися вже після виборів. Отже, книги писала людина, яка дуже близько бачила усю партійну «кухню», усі повадки лідерів «Батьківщини», – наголосив Я.Кендзьор, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *