ОСТАННІ НОВИНИ

Представників БЮТ спіймали „на гарячому” у Бродах

|

Бродівські „нашоукраїнці” учора ввечері затримали трьох представників Блоку Юлії Тимошенко, які зривали агітаційні матеріали „НУ”. Як повідомив голова виборчого штабу блоку “Наша Україна” у Львівській області Володимир В’язівський, їх „на гарячому” о 22 годині впіймала агітаційна група, яка роз’їжджала вулицями Бродів і стежила за свіжонаклеєною помаранчевою агітпродукцією.

За словами В.В’язівського, люди БЮТ відразу почали втікати, а згодом, коли їх таки наздогнали, погрожували „нашоукраїнцям” ножем, який до цього моменту використовували для здирання політичної реклами.

Як повідомив журналістів заступник голови виконкому ЛОО НСНУ Олесь Старовойт, „Наша Україна” подбала про забезпечення усіх своїх штабів камерами, а відтак агітгрупі вдалося зафіксувати інцедент на плівку. За словами штабістів, усі матеріали передано до міліції, і вона вирішуватиме, що з цими людьми робити далі.

Цікаво, що особи, яких відзняли на плівку не заперечують, що вони здирали агітки „Нашої України” і в якості виправдання заявли, що мусили це зробити, оскільки в область незабаром приїде їхня лідерка Юлія Тимошенко.

Про те, що троє затриманих є представниками БЮТ, з’ясувалося згодом. Крім цього, один з них є кандидатом в депутати до Бродівської районної ради та уповноважений від БЮТ у ТВО №17.

На думку Олеся Старовойта, такий метод політичної боротьби, який учора зафіксували у Бродах, не був ініціативою місцевого штабу. „Вони справді отримали казівку. Ці люди сказали, що це була команда”.

На запитання журналістів, чи пробував виборчий штаб „Нашої України” обговорити цю ситуацію з представниками БЮТ, Олесь Старовойт відповів, що останнім часом співпраця з цією політичною силою у них якось не налагоджується. „Боротьба настільки загострилася, що ми не бачимо сенсу про це говорити”, – сказаав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *