ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах представники БЮТу зривали плакати нашоукраїнців

|

У місті Броди, що у Львівській області, затримали трьох представників Блоку Юлії Тимошенко, які зривали агітаційні плакати Блоку „Наша Україна” – інформує сайт політичної партії „Народний союз „Наша Україна”.

„Коли ми проїжджали повз один із наших плакатів, ми помітили трьох чоловіків, які банально їх зрізали. Вони були „озброєні” довгою палкою, на кінці якої був прив’язаний ніж. Після того, як я із своїм заступником вийшов із машини і зробив зауваження, чоловіки досить агресивно відреагували і намагались поранити нас своїм знаряддям. Ми викликали працівників міліції. Сьогодні хулігани знаходяться у райвідділі міліції” – сказав керівник Бродівського штабу „Наша Україна” Василь Целюх.

Як виявилось пізніше, троє затриманих є представниками Блоку Юлії Тимошенко, а один із затриманих є кандидатом у депутати до Бродівської районної ради та уповноважений від БЮТу у ТВО № 117. За непідтвердженою інформацією через Броди пролягатиме маршрут Юлії Тимошенко до Золочева, де вона планує зустрітись із виборцями. Тому працівники штабу отримали команду „очистити” магістральні вулиці міста від помаранчевих плакатів Блоку „Наша Україна”.

Як зазначив Василь Целюх, зрізались лише плакати „Нашої України”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *