ОСТАННІ НОВИНИ

Порайко прогнозує масове зняття кандидатів у мери

|

Кандидат на посаду міського голови Львова Микола Порайко прогнозує, що вже через кілька днів кандидатів-колег стане менше. «І тоді стане зрозумілим, хто з них виконував певну місію—технічного кандидата. І, очевидно, хто її вже виконав, мають зніматися з перегонів. Через кілька днів ми зберемося і побачимо, скільки нас залишиться, тих, хто не технічний», – зазначив М.Порайко під час дебатів кандидатів на посаду міського голови Львова, які відбулися сьогодні, 10 березня, в ефірі радіо «Незалежність».

М.Порайко відмовився на пропозицію об’єднати свою передвиборчу програму з іншими програмами кандидатів для передачі її новообраному міському голові. Він аргументував свою відмову тим, що не знає 11 із зареєстрованих на цю посаду кандидатів.

Водночас інший кандидат, який теж брав участь у прямих дебатах, Мирослав Нагірний готовий поділитися своїми інтелектуальними здобутками, викладеними у передвиборчій програмі, з переможцем. «Свої зусилля варто об’єднати, і це моя позиція. Один з нас буде мером, а решта, якщо вони дійсно є патріотами, а не йшли тільки заради посади мера, то вони мали б докласти зусиль і працювати в певних структурах, які б сприяли роботі новообраного голови», – зазначив М.Нагірний.

«Я йду на вибори і вважаю головною своєю місією пропагування української національної ідеї – це раз. Підтримка на цих виборах УРП «Собор» і Блоку Юлії Тимошенко, в який ми входимо, – два. А щодо об’єднання зусиль, то кожна програма є інтелектуальною власністю. І, звичайно, було б добре об’єднати ці добрі думки», – зазначив ще один претендент на крісло мера Львова Ростислав Новоженець.

На сьогоднішній день у Львівській міській територіально-виборчій комісії зареєстровано 19 кандидатів на посаду міського голови Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *