ОСТАННІ НОВИНИ

Лозинський створить Майдан на площі Ринок

|

Кандидат на посаду міського голови Львова Василь Лозинський заявив, що має найсерйозніші наміри перемогти у виборчих перегонах. У випадку, якщо він зазнає поразки, В.Лозинський обіцяє створити Майдан на площі Ринок, за допомогою котрого контролюватиме діяльність обраного мера. Про це заявив В.Лозинський сьогодні, 10 березня, під час дебатів з іншими кандидатами на посаду мера у прямому ефірі радіо «Незалежність».

В.Лозинський заявив це у контексті відповіді на запитання, наскільки доцільними є дебати між явно непрохідними кандидатами, можливо, замість цього варто об’єднати свої програми і створити громадську організацію екс-кандидатів, яка б відслідковувала діяльність обраного міського голови.

«У мене самі серйозні наміри щодо посади міського голови. А щодо об’єднання, то я буду об’єднуватися тільки з міською громадою. Тому що ті лідери перегонів, починаючи з 2003 року нанесли таку шкоду місту Львову, не даючи зробити все те, що ми хотіли зробити, то я їм організую ще один Майдан. Цей Майдан буде у Львові на площі Ринок»,—зазначив В.Лозинський, екс-заступник міського голови Львова Любомира Буняка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *