ОСТАННІ НОВИНИ

У конфлікті на „Сільмаші” хтось зацікавлений – Сендега

|

Ніхто не зацікавлений у вирішенні конфлікту на „Львівсільмаші”, про це розповів екс-голова Львівської ОДА Олександр Сендега. „Разом з тим мені здається, що наразі ніхто реально не зацікавлений в розв’язанні цього конфлікту, ніхто не готовий сьогодні глибоко вникнути в його суть, вислухати всі сторони, прозоро показати людям перспективи підприємства”, — сказав він.

Водночас, Сендега висловив припущення, що конфлікт не затихає, а, навпаки, розвивається, „тому не виключаю, що за ним хтось і стоїть”.

Олександр Сендега також відзначив, що для початку потрібно з’ясувати усі юридичні моменти протистояння, а також розглянути претензії працівників заводу. „І головне, все це слід робити прозоро, так, щоб було зрозуміло кожній людині”, — додав він.

Нагадаємо, що нещодавно начальник управління промисловості Ростислав Сорока заявив, що конфлікт на підприємстві ніяк не можуть вирішити через непорозуміння між інвестором та працівниками.

Нагадаємо, працівники „Львівсільмашу” постійно пікетують Львівську ОДА. Раніше вони вимагали звільнення арбітражного керуючого Олега Кобельника, а тепер вимагають притягнення Кобельника до відповідальності за розкрадання майна підприємства.

Нагадаємо, що 28 лютого Господарський суд Львівської області прийняв рішення про призупинення санації „Львівсільмашу”. Справу про банкрутство „Львівсільмашу” Господарський суд Львівської області порушив 4 березня 1997 року за позовом ДКП теплових мереж Залізничного району Львова.

У середині жовтня 2005 року комітет кредиторів „Львівсільмашу” визначив новим інвестором заводу ЗАТ „Міжнародна агропромислова корпорація” з Києва замість німецької компанії Gesellschaft fur Extreme Investitionen.

ВАТ „Львівсільмаш” створене 1996 року на базі заводу „Львівсільмаш”, заснованого у 1945 р.

Завод спеціалізується на виробництві картоплекопалок, картоплесаджалок, оприскувачів різних типів, культиваторів, косарок. Повідомляє сайт “Вголос” із посиланням на Прес тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *