ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині до бюджетів усіх рівнів мобілізували більше 720 млн.грн.

|

Як повідомив начальник головного фінансового управління ЛОДА Олег Демків, у січні-лютому поточного року до бюджетів усіх рівнів на території Львівщини мобілізовано доходів на суму 720 мільйонів 700 тисяч гривень, що на 182 мільйони 300 тисяч гривень або на 33,8 відсотка більше відповідного періоду минулого року. Повідомила прес-служба Львівської ОДА. До розрахункового плану двох місяців цього року виконання становить 110,4 відсотка.

Зокрема, до державного бюджету надійшло 522 мільйони 900 тисяч гривень доходів, з них платежів, від яких відраховуються суми дотації місцевим бюджетам, – 481 мільйон гривень, що більше, ніж за відповідний період минулого року на 136 мільйонів гривень або на 41,8 відсотка. А двохмісячний план виконано на 115,2 відсотка, що дозволило місцевим бюджетам області одержати дотацію вирівнювання з держбюджету в сумі 182 мільйони 3 00 тисяч гр ивень або 104,4 відсотка до плану на 1 березня.

Разом з тим, митні органи області не виконали завдань по державних доходах. При плані січня-лютого 178 мільйони 2 00 тисяч гр ивень ними спрямовано до державного бюджету 174 мільйони 3 00 тисяч гр ивень або 97,8 відсотка платежів, від яких відраховується дотація вирівнювання місцевим бюджетам.

До загального фонду місцевих бюджетів на 1 березня цього року надійшло 162 мільйони 900 тисяч гривень, що більше відповідного періоду минулого року на 36 мільйонів 100 тисяч гривень або на 28,5 відсотка. Виконання плану за січень-лютий становить 105 відсотків. Забезпечено виконання розрахункових планових завдань з усіх основних видів надходжень – податку з доходів фізичних осіб, плати за землю, єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва.

Розрахункові показники Міністерства фінансів на січень-лютий 2006 року за доходами, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, виконано загалом по області на 101,8 відсотка. Однак, значна частина міст і районів не виконує показників Мінфіну. Насамперед, це стосується міст Дрогобича, Моршина, Самбора, Буського та Перемишлянського районів.

В області забезпечено фінансування першочергових потреб бюджетних установ, в тому числі видатків на зарплату, енергоносії, придбання продуктів харчування і медикаментів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *