ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зустрівся з угорським консулом

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник зустрівся учора з Генеральним Консулом Угорської республіки у місті Ужгороді Вілмош ом Сіклаварі. Під час зустрічі йшлося про розширення співпраці у галузі туризму – у квітні цього року в Угорщині пройде форум туристичних фірм на котрий запрошено і львівські турфірми. Також обговорювалось питання про можливість відкриття авіарейсу Львів-Будапешт, що сприятиме пожвавленню стосунків у бізнес-середовищі.

«Декілька років тому було підписано угоду про співпрацю між Угорщиною та Львівщино, — повідомив Петро Олійник. – Необхідно напрацювати конкретні напрямки співпраці і розвивати їх. Я вважаю конкретним прикладом розвитку економічних стосунків угорську інвестицію на Львівщині — ТзОВ «Дунапак – Україна».

В рамках візиту на Львівщину Генеральний Консул Угорщини планує відвідати підприємств, яке виготовляє паперову та картонну тару ТзОВ «Дунапак – Україна» у м. Жидачеві (іноземний інвестор – угорське підприємство « Dunapck and Packing LTD », обсяг інвестицій 3,195 млн.дол.США), повідомляє прес-служба ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *