Згідно з повідомленням Державної інспекції з контролю за цінами у Львівській області, на продовольчому ринку області за період з 23 лютого по сьогоднішній день на ринку Львівщини спостерігалось зниження середніх цін на м’ясо та цукор й водночас підвищення цін на сало та птицю. Повідомляє офіційний сайт ЛОДА.
Зокрема, м’ясо яловичини подешевшало – з 20,77 до 20,19 грн/кг або на 2,8%, м’ясо свинини – з 22,00 до 21,86 грн/кг або на 0,6%, цукор-пісок – з 4,41 до 4,37 грн/кг, або на 0,9%.
Проте на Львівщині дещо зросли ціни на сало: з 11,23 до 11,37 грн/кг або на 1,2%; птицю – з 9,68 до 9,72 грн/кг, або на 0,4 % .
І надалі нотується значне зростання цін на крупу гречану. Так, у зазначеному періоді ціни зросли з 3,39 до 3,83 грн/кг або на 12,9%.
Однак середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках є вищим від середнього рівня цін, зафіксованого на підприємствах торгівлі на три копійки за кілограм.