ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські підприємці та роботодавці підписали із Куйбідою меморандум про партнерство

|

Об’єднання підприємців та організацій роботодавців, суб’єкти інфраструктури підтримки підприємництва Львова підписали сьогодні із кандидатом на посаду міського голови Львова Василем Куйбідою „Меморандум про партнерство з питань економічного розвитку Львова”.

Президент ЛОГО “Центр ділового партнерства”, голова Представництва Державного комітету з питань підприємництва та регуляторної політики Олександр Максимчук, повідомив, що меморандум підписали загалом дванадцять структур.

Усі сторони, які підписали меморандум очікують позитивних результатів, зокрема, вони переконані, що обгрунтування пропозицій щодо сприяння розвитку малого і середнього підприємництва у Львові, вдосконалення його інституційної бази, формування пріоритетних стратегічних проектів дозволитьзабезпечить подальший економічний розвиток міста.

Основні питання, які обговорили учасники меморандуму це компоненти інвестиційної привабливості міста, перспективний генеральний план Львова, сучасна транспортна система центральної частиини, міська програма створення нових робочтих місць, сучасна мережа тепло-енергозабазпечення Львова, детінізація економіки міста, екологічна безпека, програма сучасної системи міських послуг, доступні фінансові ресурси для малого бізнесу, будівництво виставкового центру та кіно-концертного залу, пріоритети та особливості підтримки підприємництва на місцевому рівні.

Як зазначив директор регіонального філіалу Національного інститутту стратегічних досліджень, проректор з міжнародних зв’язків Львівської комерційної академії професор Мокій, меморандум підписали напередодні виборів, бо вже після виборів мер може стати більш жорстким у своїх поглядах, а зараз легше дойти компромісу.

В свою чергу директор інституту економіки та менеджменту НУ „Львівська політехніка” професор Кузьмін, за два-три місяці після виборів у мерії, якщо пан Куйбіда переможе у передвиборчих перегонах, розпочнуть конкретно розробляти програми для реалізації програм цього меморандуму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *