ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам презентували англомовний путівник „Україна-Ukraine”

|

Англомовний путівник „Україна-Ukraine” сьогодні презентували у Львові автор видання Ендрю Еванс та президент турагенції Scope Travel Inc . Марія Гельбіг. Презентація проходила в рамках семінару „Розвиток туризму в Україні: нові перспективи та можливості”, що проходить в Українському католицькому університеті.

Дане видання, за словами автора, відрізняється від інших йому подібних лише тому, що все написане у путівнику, побачив самавтор. Крім того, пан Еванс зазначив, щокнижка містить інформацію потрібну для туриста-іноземця про всі міста України, але про Львів автор написав найбільше, бо саме це місто, на його думку, є унікальним для Європи і саме тут люди неймовірно привітні.

Зараз Ендрю Еванс планує затриматись у Львові ще на шість тижнів і вивчити зміни Львова, аби вже у червні, коли він видаватиме друге видання „Україна-Ukraine” доповнене, було оновленим. Загалом путівник містить в собі інформацію про готелі, музеї, ресторани та інші цікаві для туристів місцевості міст України.

За словами пана Еванса, перше видання, яке вийшло у світ накладом близько 100 тисяч примірників вже розкупили і необхідно видавати друге. До того ж Ендрю Еванс видав путівник міта Києва англійською мовою, а зараз подумує над ідеєю, щоб видати ще й англомовний путівник проЛьвів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *