ОСТАННІ НОВИНИ

Студентське братство Львівщини пікетує виборчий штаб Куйбіди

|

Близько тридцяти судентів, членів Студентського братства Львівщини в цей момент стоять під стінами крайової організації Народного руху України, що на вулиці Коперника, 11 таскандують „Ганьба Куйбіді!”, „Студенти не бидло!” та „Ганьба Народному руху України в місті Львові!”.

В руках пікетувальників плакати із написами „Напад на Студентське братство”, „Не дозволимо знущатися зі студентів”, „Куйбіда! Так не стають мерами”, ”Куйбіда не тисни на студентів”, „Провокатори спровокували офіс Братства”, „Провокація проти студенства”.

За словами голови Студентського братства медичного університету Юрія Дмитришина, Братство вимагає офіційного вибачення від Василя Куйбіди, керівника виборчого штабу Івана Рудницького та Ярослава Кендзьора.

Крім того, пан Дмитришин повідомив, що збирається подавати в суд, оскільки, за його словами, студенство не потерпить провокацій з боку Куйбіди, Рудницького та Кендзьора.

Поспілкуватись із студентами вийшов голова Львівської міської організації „Молодіжний рух України” Валерій Веремчук, який спростував закиди щодо провокації, проте студенти не сприймали його слів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *