ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ пройде семінар про розвиток туризму в Україні

|

2-3 березня в Українському Католицькому Університеті відбудеться семінар “Розвиток туризму в Україні: нові перспективи та можливості”. На семінарі із доповіддю виступитьМарія Гельбіґ, президент турагенції Scope Travel Inc ., найбільшої з діючих у Північній Америці, які на сьогодні співпрацюють з Україною, та Ендрю Еванс, журналіст, автор одного з найкращих англомовних путівників по Україні, передає відділ інформації та зовнішніх зв’язків Українського католицького університету.

До участі в семінарі запрошено працівників державних установ, львівських турфірм, готелів, ресторанів, представники музеїв. Семінар відкриє в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик.

У четвер 2 березня о 16. 00 у малій сесійній залі Міської ради в рамках семінару відбудеться презентація путівника англійською мовою «Україна- Ukraine » Ендрю Еванса.

Марія Гельбіґ та Ендрю Еванс презентуватимуть свою діяльність в Україні та проаналізують привабливість українського туристичного ринку, вкажуть на труднощі в організації відпочинку для іноземців у нашій країні. Учасники семінару матимуть нагоду почути думки фахівців про те, що турист очікує від подорожі Україною, які моменти можуть зіпсувати його враження, як екскурсоводу слід передати особливий колорит міста або регіону і ще багато інших практичних порад. Учасники семінару обговорюватимуть, як знайти свою нішу на ринку туристичних послуг, організувати мережеву співпрацю та ефективно рекламувати її для іноземних туристів, як вдосконалити свої послуги, орієнтуючись на результати оцінки послуг туроператора клієнтами, тощо.

“Семінар має за мету допомогти українським туроператорам почути своїх клієнтів та усвідомити, що їх очікування мають стати вимогами для планування туру. – говорить громадянин США, а в минулому віце-ректор УКУ, Джефрі Вилз. – Проблема українських туроператорів полягає у тому, що вони не завжди можуть іти назустріч бажанням своїх клієнтів. Іноземних туристів часто не цікавить детальна історія побудови всіх старовинних і новітніх споруд України, яку їм переповідають під час екскурсії містом; гості України прагнуть побачити її унікальність, відчути особливість її життя, доторкнутись до її історії, а не послухати лекцію про неї. Саме у спроможності організувати на високому рівні тур, під час якого можна відчути, якою є Україна, що означає „бути українцем”, і полягає майстерність туроператора. Допомогти переглянути свої підходи та відкрити щось нове і покликаний наш семінар з розвитку туризму».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *