ОСТАННІ НОВИНИ

Контроль над ВАТ «НПК-Галичина» отримала бізнес-група «Приват»?

|

На вчорашніх зборах ВАТ «НПК-Галичина», які проходили з 17.00. до 20.45 у будинку „Просвіти” на території підприємства, було повністю змінено керівні органи товариства. До складу спостережної ради, правління і ревізійної комісії увійшли представники бізнес-структур, які контролюють Надвірнянський нафтопереробний завод. Контроль за підприємством отримала, за попередньою інформацією, бізнес-група «Приват».

До складу органів управління не було введено представника Фонду держмайна, через що Фонд держмайна заблокував всі зміни до статуту підприємства. Питання розподілу прибутків за результатами діяльності 2000-2005 років не розглядалося, оскільки звіт голови правління не був готовий. Це питання доручили підготувати новому правлінню, і воно має бути винесене на наступні збори, які повинні відбутися до кінця липня. Також на зборах акціонерів прийняли рішення про зміну реєстратора товариства. Реєстр буде передано одному з дніпропетровських реєстраторів.

За неофіційною інформацією, прибуток ВАТ «НПК-Галичина» 2005 року становив близько 20 тис. грн. В той же час прибутки Надвірнянсього нафтоперебного заводу перевищили 70 млн грн, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *