ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА спростовує слова Сендака про тиск на депутатів облради

|

Прес-служба Львівської обласної державної адміністрації оприлюднила сьогодні заяву, в якій спростовує звинувачення голови Львівської обласної ради Михайла Сендака у тому, що посадовці облдержадміністрації чинять адміністративний тиск на депутатів обласної ради, зриваючи сесію облради. Подаємо текст заяви повністю:

„Слід зазначити, що упродовж останніх кількох тижнів голова Львівської обласної ради провадить справжню інформаційну війну проти державного виконавчого органу влади. Він висловлює звинувачення на адресу голови облдержадміністрації Петра Олійника та інших відповідальних осіб, навіть не намагаючись їх обґрунтувати конкретними фактами.

Керівництво облдержадміністрації жодним чином не причетне до того, що вже вдруге депутати не можуть зібратися на сесію облради. Заяви п. Сендака про якийсь тиск на депутатів з боку високопосадовців облдержадміністрації – голослівні і бездоказові.

Спроби ж роздмухати справу про якісь „квартирні афери” в ОДА не мають під собою жодних підстав. Квартиру, будівництво якої було розпочате ще за попередньої влади, у грудні 2003-го року, і яка насправді розташована на вул.. Ярошинської, ще й досі не передали в розпорядження облдержадміністрації. Після залагодження усіх формальностей рішення про виділення квартири буде приймати профспілковий комітет – згідно чинного законодавства та зареєстрованої черги.

Слід також зазначити, що упродовж минулого року ніхто із керівників облдержадміністрації не отримував житла, і що ні Петро Олійник, ані його заступники не перебувають на квартирному обліку”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *