ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК задоволена підготовкою Львівщини до виборів

|

Центральну виборчу комісію найбільше турбує плинність кадрів у місцевих виборкомах, – повідомив сьогодні під час прес-конференції у Львові член ЦВК Андрій Магера. За його словами, є випадки, коли в складах однієї комісії представники однієї політичної сили уже змінювалися 4-5 разів. Тільки голів виборчих комісій в Україні уже змінилося понад 10 відсотків.

На Львівщині, за словами голови ЛОДА Петра Олійника, найбільша плинністю відзначаються виборчі комісії Самбірського, Стрийського, Бродівського районів.

Андрій Магера відзначив роботу по складанню реєстру виборців. За 5-6 місяців в Україні пророблено роботу, на яку інші країни потратили більше 5 років. Магера зауважив, що виборчі списки ще далекі від досконалості, але набагато точніші від тих, які використовувались під час президентських виборів 2004 року.

Стан справ по підготовці до виборів на Львівщині, член ЦВК визнав задовільним, заявивши, що особливих претензій до виконавчих органів області по організації виборчого процесу у нього немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *