ОСТАННІ НОВИНИ

Семиноженко залишив Партію регіонів, бо вона ішла не туди

|

Володимир Семиноженко залишив Партію регіонів, бо вона розвивалася не в тому напрямку, у якому він, як один із засновників цієї партії, хотів би. Про це В.Семиноженко розповів сьогодні під час прес-конференції у Львові. За його словами, він залишив партію, не зважаючи на те, що особисто приклався до її заснування та створення значного числа обласних осередків, бо побачив, що цей проект розвивається не в тому напрямку.

«По перше, Партія регіонів замислювалася як партія усіх регіонів України. Крім того це мав бути ідейний проект, а не партійна структура, орієнтована на підтримку певних фінансово-промислових груп» – сказав він.

За його словами, вже після виходу з ПРУ він написав книгу про нову регіональну політику України, у якій пропонує створювати умови для розвитку держави через розвиток регіонів.

В.Семиноженко перебуває у Львові з передвиборчою поїздкою як кандидат у народні депутати за списком Народного блоку Литвина. Він має заплановані зустрічі у Ветеринарній академії та Національному університеті «Львівська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *