ОСТАННІ НОВИНИ

Студентське братство пікетувало міліцію

|

Близько півсотні активістів Студентського братства Львівщини провели сьогодні, 27 лютого, пікетування Львівського обласного управління МВС України.

Студенти тримали в руках плакати формату А4 із написами: «Куйбіда! Так не стають мерами!!!», «Провокатори заблокували Студентське братство», «Студенти не бидло» тощо. Така акція – відповідь Братства на події 24 лютого, коли в приміщенні Братства було знайдено антикуйбідівські агітки, внаслідок чого саме приміщення Братства на вул. Римлянина, 5 у Львові опечатали працівники міліції. Поряд із активістами Братства у пікетуванні був помічений брендований символікою «ПОРИ» жовтий «УАЗ» та невідомий чоловік з пов’язкою «Я голодую», котрий тримав плакат «Максимова – з міліції».

Активісти Братства за допомогою рупора намагались привернути увагу працівників міліції до ситуації, що склалась із приміщенням Братства та, за їх словами, до побиття студентів.

«Ми готові, у випадку коли розпечатають офіс Братства, відразу ж «на камери» порозкривати усі шухляди. Ми проти застосування силових методів щодо студентів у передвиборчій боротьбі. Ми переконані, що Василь Куйбіда просто не може змиритись із тим, що вже використав свої шанси. Студенти проти того, аби він знову посів трон міста»,—заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації один із активістів Братства Юрій Дмитришин.

За словами пікетувальників, коли й сьогодні офіс Братства не буде розпечатано, вони готові продовжити акції протесту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *