ОСТАННІ НОВИНИ

Семенюк сподівається, що збори акціонерів НПК "Галичина" таки відбудуться

|

Голова ФДМУ Валентина Семенюк розраховує, що призначені на 28 лютого загальні збори акціонерів Дрогобицького нафтопереробного комплексу „Галичина” відбудуться. Про це вона сказала журналістам в Києві після наради з акціонерами цього НПК, що відбулася 25 лютого.

„Єремеєв сказав, що прийде. Є надія, що кворум буде”, – сказала Валентина Семенюк.

Вона повідомила, що Фонд держмайна має намір добитися, щоб держава отримала дивіденди на свій 25%-й пакет акцій ВАТ „НПК-Галичина”.

Перебуваючи у Львові Валентина Семенюк також говорила, що ФДМУ вважає за непорядок, що в спостережній раді заводу нема представників держави, і тому хоче ввести в неї своїх працівників, а також представників місцевих органів влади.

Для того, щоб під час реєстрації акціонерів на зборах не виникло ніяких непорозумінь, за луцьким реєстратором „Галичини”, фірмою „Реєстратор”, наглядатиме Держкомісія з цінних паперів та фондового ринку.

Очікується, що на зборах акціонерів Дрогобицького НПЗ буде озвучена інформація про зміну складу акціонерів компанії. За непідтвердженими даними, Ігор Єремеєв продав свою частку групі „Приват”.

Наразі відомо, що близько 32,9% акцій „Галичини” належать компаніям, наближеним до „Привату”, 25% – Ігорю Єремеєву, 9,99% – Тетяні Єремеєвій, 5,08% – компанії „Західгазресурси” (Луцьк), 25% – державі.

Загальні збори акціонерів НПК „Галичина” не проводилися з 2002 року, передає” Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *