ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима увійшов до трійки лідерів мерських перегонів

|

Садовий, Куйбіда та Гудима становлять трійку лідерів перегонів на посаду міського голови Львова за результатами соціологічного дослідження „Думки та погляди населення: Львів – лютий 2006”, проведеного Незалежним аналітичним центром соціології та маркетингу (НАЦСМ), передає прес-служба УНБ Костенка-Плюща.

На запитання соціологів: „Якщо б вибори на посаду міського голови Львова відбувалися найближчої неділі, і у виборчий бюлетень були б внесені такі кандидатури, то чи взяли б Ви участь у голосуванні, і якщо так, то за кого Ви радше б проголосували?”, відповіді розподілилися наступним чином.
24,9% респондентів відали свій голос за бізнесмена і лідера „Самопомочі” Андрія Садового, 23,1% — проголосували б за колишнього міського голову Василя Куйбіду, а 17,8 відсотків опитаних висловилися на користь народного депутата Олекси Гудими.

Відрив трійки лідерів від решти кандидатів, внесених соціологами до анкети, доволі значний. За народного депутата від фракції Партії Регіонів, бізнесмена Петра Писарчука проголосувало б 4,9% респондентів, за бізнесмена і генерального директора ФК „Карпати” Богдана Федоришина – 3,0%, за підприємця Миколу Порайка – 0,6 відсотків опитаних. За інших кандидатів віддали б свої голоси 2,5% респондентів, 5% — проголосували би проти всіх запропонованих кандидатур, а ще 4,9% взагалі не планують брати участь у голосуванні. При цьому залишається доволі високий відсоток тих, хто ще не визначився зі своїм обранцем на посаду міського голови. Остаточне рішення ще не прийняли 13,3% респондентів.

Спеціалістами центру було опитано 750 мешканців Львова, які мають більше 18 років, і мешкають у різних районах міста (статистична похибка може скласти не більше 2,3%).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *