ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському інституті Сухопутних військ пройшла акція “Офіцер честі інституту-2005”

|

Напередодні Дня захисника Вітчизни у Львівському інституті Сухопутних військ Збройних Сил України відбулася військово-патріотична акція “Офіцер честі інституту – 2005”, про це повідомило управління прес-служби Міністерства оборони України.

Вперше цей захід відбувся три року тому за ініціативи начальника військового інституту генерал-майора Павла Ткачука та за сприяння президії Зборів офіцерів вищого військового навчального закладу з метою створення здорової конкуренції серед офіцерів. Вручення переможцям статуеток нагадувало добре відому церемонію нагородження “Оскарами”.

Претендентів на право називатися кращим офіцером визначали в чотирьох номінаціях: “Кращий молодший офіцер”, “Кращий командир роти”, “Кращий науково-педагогічний працівник”, “Кращий начальник кафедри”. В кожній з них змагалися по три претенденти. Загальними критеріями відбору кращих офіцерів були сумлінне виконання громадського та військового обов’язку, додержання військової дисципліни, показники в командирській та професійній підготовці, наявність нагород та заохочень, авторитет серед підлеглих та колег по службі.

Визначення переможців здійснювалося таємним голосуванням на засіданні відповідної комісії. А під час святкової церемонії нагородження тендітна дівчинка виносила на сцену статуетки разом із запечатаними конвертами, в яких містилися прізвища переможців в кожній номінації.

Після церемонії нагородження перед всіма присутніми виступили відомі у Львові та західному регіоні молоді естрадні виконавці.

„Мені як керівнику навчального закладу особливо приємно бути свідком перемоги своїх підлеглих, знати, що вони своєю працею забезпечують подальші успіхи нашого колективу. І дуже добре, що незважаючи на інтенсивність навчально-виховного процесу та виконання інших завдань ми знайшли час і можливість, щоб в урочистій обстановці відзначити найкращих серед великого загалу тих людей, які дійсно цього заслуговують”, – зазначив начальник Військового інституту генерал-майор Павло Ткачук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *