ОСТАННІ НОВИНИ

Шляхи співпраці бізнесу і майбутньої влади обговорили сьогодні

|

Засідання Круглого столу «Бізнес і майбутня влада: шляхи співпраці на регіональному рівні», організованого Комітетом підприємців Львівщини, пройшло сьогодні у Львові. Участь у ньому взяли місцеві представники політичних партій та члени Комітету підприємців.

Найактивнішими виявились представники Блоку Юлії Тимошенко, блоку «Наша Україна» та ПОРИ. Учасники «круглого столу» обговорили ті проблеми, що існують на даному етапі розвитку українського суспільства у взаєминах влади і бізнесу. На основі обговорення, його учасники ухвалили Резолюцію, якою взяли на себе зобов’язання сприяти вирішенню багатьох проблем у співпраці вдали і бізнесу.

У Резолюції, зокрема, йдеться про втілення на рівні Львова та Львівської області ідеї «відкритого суспільства» (розміщення у ЗМІ та Інтернеті реєстру усіх положень та рішень органів влади), ідеї організації інвестиційних конкурсів на розбудову готелів, концертних та виставкових залів, ідеї створення автоматизованого кадастру землі та забезпечення вільного доступу до цієї інформації, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *