ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівобленерго” володіє інформацією про можливе силове захоплення компанії

|

Правління ВАТ “Львівобленерго” володіє інформацією про можливе неправомірне силове захоплення енергопостачальної компанії, як це відбулося в “Чернігівобленерго”, де невідомі особи із застосуванням сили намагалися потрапити на територію компанії. Ймовірно, такий сценарій розвитку подій належить акціонерам, які намагаються захопити контроль над енергопостачальними компаніями. Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго” .

Керівництво ВАТ “Львівобленерго” вжило усіх необхідних заходів для того, аби унеможливити силовий варіант захоплення компанії, зокрема у декілька разів посилило фізичну охорону головного офісу. Попри таку напружену ситуацію, персонал Товариства працює за звичним розпорядком, проте тимчасово припинено відвідування компанії сторонніми особами.

За останній період це вже не перша загроза неправового втручання в роботу енергопостачальної компанії – тричі було зірвано проведення Загальних зборів акціонерів, виникала не одна загроза силового захоплення компанії. Така ситуація може призвести до дестабілізації роботи енергопостачального Товариства, що в свою чергу може поставити під загрозу надійність та безперебійність енергопостачання Львівського регіону.

Вчора в.о. Голови Правління ВАТ “Львівобленерго” звернувся із офіційним листом до Президента та прем’єр-міністра України, до Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, у Комітет Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією із проханням “негайного правового втручання і відповідної реакції з боку силових структур”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *