ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники обласної лікарні відновного лікування оголосили голодування

|

10 працівників Львівської обласної лікарні відновного лікування оголосили сьогодні безстрокову акцію голодування. Вони вимагають від депутатів обласної ради скасувати рішення сесії про реорганізацію-ліквідацію обласної лікарні відновного лікування і зберегти її як окрему структуру. Крім цього голодувальники вимагають закріпити за лікарнею конкретне приміщення, в якому б лікарі могли працювати. Про це лікарі-голодувальники заявили сьогодні під час прес-конференції.

Вони також повідомили, що зі звереннями щодо збереження лікарні вони зверталися до Головного управління охорони здоров ’я ЛОДА, обком профспілки медпрацівників, головного прокурора області Євгена Блажівського, голови ЛОДА Петра Олійника, голови Львівської обласної ради Михайла Сендака, Міністерство охорони здоров’я, приймальню Президента України у Львівській області, до самого Президента України Віктора Ющенка та навіть у Фонд держмайна, проте жодної конкретної відповіді чи допомоги у вирішенні проблеми не надійшло від згаданих установ та посадовців.

За словами голодувальників, їх виселяють з приміщення, де була розташована лікарня відновного лікування, проте нового приміщення для неї не передбачено. Відтак 140 працівників лікарні можуть опинитися без роботи, а люди, які потребують відновного лікування будуть позбавлені такої можливості, принаймні безкоштовно. Своїми діями гололдувальники хочуть привернути увагу громадськості до, як вони кажуть, “неправомірних рішень сесії Львівської обласної ради щодо реорганізації лікарні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *