ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада звернулася до прокуратури з приводу вилучення майна “Сільмашу”

|

Обласна рада звернулася до прокуратури з приводу вилучення майна заводу “Сільмаш” на суму 50 млн гривень, що трапилося в середині лютого, повідомив депутатам голова обласної ради Михайло Сендак. За його словами, таке рішення було прийнято під час зустрічі керівництва обласної ради, керівників фракцій з представниками трудового колективу заводу, які нині пікетували приміщення сесійного залу обласної ради.

М.Сендак також зазначив, що обласна рада звернулася до голова ЛОДА Петра Олійника щодо атестації ливарного виробництва на заводі, а крім того заступникові голові облради Андрієві Парубію доручили упродовж кількох наступних днів організувати зустріч заводчан з тим же Петром Олійником.

Михайло Сендак виходив після зустрічі до пікетувальників і розповів,що обласна рада скерувала усі листи, які обіцяла – до Президента України, Кабміну та Фонду державного майна. Він попросив людей заспокоїтися і більше не влаштовувати таких акцій щодо обласної ради, бо представницький орган регіону стоїть на боці трудового колективу. Сендак зазначив, що він обов ’язково приїде на завод, коли б його не запросили. Натомість люди почали скаржитися на те, що у сутичці з міліцією одній жінці нібито зламали ногу. Щоправда, це інформація лише з її слів чи слів осіб, які були свідками інциденту – підтвердження від медиків поки немає, жінці надали першу допомогу і доправили до лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *