ОСТАННІ НОВИНИ

„Наша Україна” презентувала себе львів’янам

|

Презентація виборчого блоку «Наша Україна» пройшла цими днями у Палаці культури ЛОРТА та у приміщенні актового залу Техніко-економічного коледжу. Присутні мали нагоду познайомитися із знаними людьми, що входять до першої п’ятірки виборчого блоку «Наша Україна» до обласної та міської рад Львова. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОО НСНУ.

На питаннях загальнополітичного характеру дохідливо та ґрунтовно зупинився відомий громадський діяч, член Центрального проводу Народного Руху України Микола Горинь. Проблеми міської господарки висвітлювали Мирослав Сеник – заступник голови облдержадміністрації та виконувач обов’язків міського голови Зеновій Сірик. З блоком економічних питань присутніх знайомили Ярослав Рущишин, директор ВАТ «Троттола», а також голова правління Акціонерного товариства «Кредобанк» Степан Кубів. Свою нову концепцію та погляд на життя та функціонування міста представляв узгоджений кандидат від виборчого блоку «Наша Україна» на посаду міського голови Львова Василь Куйбіда.

Святковий настрій зустрічам надали виступи львівського співака Тараса Курчика та «Піккардійської терції». Подібні зустрічі з виборцями відбудуться в усіх районах Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *