ОСТАННІ НОВИНИ

Таксисти знову з’їхались під мерію

|

Приблизно тридцять таксі з’їхалися сьогодні о дев’ятій ранку під Ратушу, щоби домогтися зустрічі з представниками міської влади. Як повідомив профспілковий лідер таксистів Андрій Корчинський, це попереджувальна акція, бо таксисти хочуть зустрітися з відповідальними особами мерії з приводу наболілої проблеми стоянок для приватних таксистів.

За словами А.Корчинського, таксисти домагаються від міста укладення угод про оренду стоянок, щоби мати можливість спокійно працювати і не бути об’єктами домагань з боку різних контролюючих служб. „Ми вже третій рік намагаємося укласти ці угоди, але чим далі, тим більше складається враження, що гроші, які ми хочемо заплатити в бюджет, нікому не потрібні” – зазначив він.

За словами А.Корчинського, управління транспорту запропонувало таксистам свій варіант угоди, але, як каже А.Корчинський, це зовсім не те, тому що місто пропонує угоду про паркування, а не про оренду стоянки. Відтак таксисти прийшли до стін Ратуші зі своїм проектом угоди, який вони хочуть запропонувати керівництву міста. «Ми стоятимео тут, поки не зустрінемося і не проведемо переговори з представниками міської влади. Якщо до четверга не буде результату, то пікетуватимемо сесію» – сказав А.Корчинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *