ОСТАННІ НОВИНИ

Зарубинський формулює блокові засади "народників"

|

Народний депутат України, заступник голови НПУ Олег Зарубинський визначив під час сьогоднішньої прес-конференції у Львові засади, на яких Народний блок Литвина готовий вступити в коаліцію з іншими політичними силами у майбутній Верховній Раді.

По-перше, ми оцінюватиме реальні заяви та реальні дії політичних сил, які пройдуть до парламенту, після 26 березня. Адже не секрет, що дії багатьох політиків будуть кардинально відрізнятися від їх передвиборчої риторики.

По-друге, наша філософія створення більшості не створює жодних бар’єрів для будь-якої політичної сили. Ми готові співпрацювати з кожною з них, бо кожна з них має підтримку чатини українського народу. А нас цікавить саме позиція українського народу.

При цьому НБЛ категорично проти жодних сепаратних переговорів стосовно майбутньої співпраці. Позиція блоку Литвина є чесною та відкритою, – наголосив Зарубинський.

По-третє, „народники”, незважаючи на свою відкритість до діалогу з усіма політичними силами, тим не менше, свою майбутню співпрацю з ними ставлять і в залежність від поведінки цих сил під час виборчої кампанії. „Ми нікого не обливаємо брудом і тому не надто прихильно ставимося до тих, хто вороже веде себе по відношенню до нас”, – каже Зарубинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *