ОСТАННІ НОВИНИ

Склярський написав заяву на звільнення

|

Виконувач обов`язки заступника міського голови з інженерних питань Василь Склярський написав заяву на звільнення. Про це сьогодні повідомив перший заступник міського голови Василь Кравців, відповідаючи на запитання одного з членів виконкому, чому пан Склярський не приходить на виконком звітувати.

За словами першого заступника міського голови, В.Склярському залишилося лишень кілька днів для завершення терміну виконання своїх службових обов’язків.

Нагадаємо, ще у листопаді минулого року члени м іського виконавчого комітету висловили бажання заслухати звіт в.о. заступника міського голови з питань інженерного господарства щодо стану комунального підприємства “Львівводоканал”. Відповідно до доручення, яке під час засідання міськвиконкому підписав в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик, Склярський також мав відзвітувати за виконання програми “Вода” та за хід виконання робіт по кредиту Світового Банку.

Однак, на засідання виконкому він не з’явився, оскільки офіційно перебував на лікарняному.

На “Львівводоканалі Склярський” почав працювати з 1996 року заступником директора підприємства. З червня 2002 року він став директором “Львівводоканалу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *