ОСТАННІ НОВИНИ

Міського кладовища вистачить на півтора року

|

Місць на Голосківському кладовищі, що по вулиці Николайчука у Львові, вистачить ще на півтора року. Як повідомив начальник управління інженерного господарства Львівської міської ради Іван Онисковець, у місті виникла гостра проблема з пошуком ділянки, де можна було б розмістити новий цвинтар.

На думку Івана Онисковця, для нового кладовища добре підходила ділянка в районі львівського іподрому, однак вона вже зарезервована під будівництво потужного спортивного комплексу. Іншої землі, де може бути цвинтар, у міста нема, адже йдеться про ділянку радіусом 30 кілометрів.

“Я вважаю, що в місті є дві найгостріші проблеми – це кладовище і сміттєзвалище. Їх треба вирішити протягом двох років”, – наголосив він.

Щодо міського сміттєзвалища, то начальник управління житлово-комунального госопдарства Мирослав Пастущук повідомив, що його термін експлуатації продовжено до липня цього року. До пошуків ділянки для нового сміттєзвалища долучено інститут “Гірхімпром”. Щороку на сміттєзвалище зі Львова вивозять один мільйон кубометрів твердих побутових відходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *