ОСТАННІ НОВИНИ

Колодко на біл-бордах висіти не хоче

|

Депутат львівської міської ради Мирон Колодко, який висунув свою кандидатуру на посаду міського голови Львова, не будуватиме своєї передвиборчої агітації на розклеюванні агіток та встановленні біл-бордів. „Біл-бордів і агіток в мене не буде”, – наголосив він.

Щоправда Мирон Колодко так і не відповів на запитання журналістів, у який тоді спосіб він переконуватиме львів’ян голосувати за себе. Він лишень сказав, що покладає велику надію на журналістів, які про нього щось напишуть.

Мирон Колодко також повідомив, що не веде перемовин з іншими політичними силами про підтримку своєї кандидатури. А голова ЛОО „Партії Зелених” Микола Шморгай повідомив, що „зелені” не висунули кандидатуру Колодка, а лишень її підтримали, бо вважають, що кандидат має представляти інтереси всіх громадян Львова.

Микола Шморгай також вирішив скористатися прес-конференцію Мирона Колодка і закликав всі політичні сили, які ще не визначилися з підтримкою кандидатів на посаду міського голови, зробити це до кінця цього тижня.

„Я звертаюся до всіх політичних сил не спекулювати на виборах і не торгувати посадами”, – заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *