ОСТАННІ НОВИНИ

Результати соцопитувань показали лідерство «Нашої України» на Львівщині

|

Директор Центру „Соціоінформ” Олексій Антипович сьогодні під час прес-конференції оприлюднив результати досліджень щодо рейтингу політичних партій на Львівщині. На даний момент результати показують лідерство блоку „Наша Україна”, який набрав 44,63 % голосів опитаних. Друге місце у рейтингу посідає блок Юлії Тимошенко, за який 16 % опитаних сьогодні готові віддати свої голоси.

Окрім лідерів передвиборчих перегонів уподобання львів’ян допомогли б подолати трьохвідсотковий бар’єр на виборах у Верховну Раду України ще чотирьом партіям: блоку „Пора-ПРП”, партії „Регіонів”, Народнному блоку Литвина та Соціалістичній партії України. Решта партій набрала менше одного відсотка. До того ж, 15 відсотків львівських виборців поки не визначились за кого голосувати.

Під час опитування, яке проводили з 25 січня до 5 лютого свою думку висловили 800 респондентів, які презентують доросле населення віком від 18 років. Дане соцдослідження було проведе „Соціоінформом” на замовлення ЛОГО КВУ. Помилка репрезентативності дослідження становить, за словами пана Антиповича, близько 2,45 відсотка.

Крім того, дослідження також показали, що 90,12 % львів ’ ян готові взяти участь у майбутніх виборах до Верховної та місцевих рад. Ще 6 відсотків впевнені, що не підуть на вибори і ще майже 4 відсотки поки не визначились щодо своєї участі у виборах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *