ОСТАННІ НОВИНИ

Працівник банку незаконно зняв з рахунків громадян більше двох мільйонів гривень

|

В ході розслідування кримінальної справи про обвинувачення працівника однієї із Львівських філій акціонерного комерційного банку у Львові слідчий відділ прокуратуриобласті встановив, що банкір незаконно знімав гроші із рахунків. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. Зокрема, на даний час по справі встановлено 56 осіб, з рахунків яких незаконно знято кошти на загальну суму понад два з половиною мільйони гривень.

Зазначений працівник цього банку обвинувачується у вчинені злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України ( привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчиненні в особливо великих розмірах).

В ході розслідування кримінальної справи проведено великий обсяг слідчих дій, в тому числі допити потерпілих і свідків. Окрім цього проводяться інші слідчі дії, пов”язані із встановленням осіб, причетних до незаконного заволодіння коштами вкладників.

Завдяки неодноразовим публікаціям в ЗМІ щодо розслідування даної кримінальної справи, в прокуратуру Львівської області тільки за останній тиждень звернулось п’ятеро громадян, які є вкладниками цього банку, з рахунків яких незаконно знято кошти на суму понад двісті тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *