ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці чотирьох квартир будинку на Головацького потребують термінового відселення

|

Мешканці чотирьох квартирв будинку по вулиці Головацького, в яких виявлено значні тріщини в несучих стінах та перегородках, потребують термінового відселення. Такого висновку дійшла комісія Міністерства надзвичайних ситуацій.

Учора з цього приводу в кабінеті першого заступника міського голови Львова Василя Кравціва відбулася робоча нарада за участю представників науково-дослідного інституту проектних реконструкцій та управління житлово-комунального господарства. На ній було прийнято рішення по відселення мешканців квартир та проведення робіт з укріплення будинку і завершення капітального ремонту.

Протягом учорашнього дня працівники Залізничного РВ ГУ МНС України вуЛьвівській області відкачали воду з підвалу будинку, встановили на ньому маяки, прочистили каналізаційний колектор та відремонтовано водогін.

Нагадаємо, 13 лютого ум. Львові по вулиці Головацького, 34 в результаті підтоплення підвалів будинку, внаслідок виходу з ладу вуличного водопроводу та часткового вимивання грунту, сталося просідання фундаменту будинку та утворення тріщин в конструкціях квартир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *