ОСТАННІ НОВИНИ

Група депутатів звернулась до генпрокурора з приводу незаконності відставки Буняка

|

Сьогодні група депутатів, серед яких Ігор Шаров (група Народного блоку Литвина), Олександр Бондарчук (фракція КПУ) та Олександр Пеклушенко (фракція Партії регіонів „Регіони України”), виступили із депутатським зверненням до Генерального прокурора України щодо протиправності рішення Львівської міської ради про дострокове припинення повноважень Львівського міського голови Любомира Буняка.

Відповідне звернення оголосив на сьогоднішньому засіданні сесії ВРУ голова Ради Володимир Литвин.

Нагадаємо, що раніше Любомир Буняк надіслав звернення в Генеральну прокуратуру України та прокуратуру Львівської області щодо законності дій депутатів Львівської міської ради, які вдруге його відсторонили з посади міського голови Львова.

Відповідно до законодавства сьогодні, 10 лютого, прокуратура мала надати відповідь.

Як повідомив в коментарі „Прес-Тайму” Любомир Буняк до нього відповідь з прокуратури досі надійшла. Він також зазначив, що йому нічого не відомо про звернення народних депутатів, але він привітав таку ініціативу. „Бачте, вже всі дізналися, яке беззаконня твориться в місті”, ― зазначив Буняк.

29 грудня 2005 року депутати Львівської міськради вдруге достроково припинили повноваження міського голови Львова Любомира Буняка і повторно призначили в.о. міського голови Львова секретаря ради Зеновія Сірика.

Раніше, 27 грудня Шевченківський районний суд міста Києва відмінив попередню ухвалу сесії Львівської міськради про дострокове припинення повноважень міського голови Львова Любомира Буняка від 27 вересня 2005 року. Повідомляє „Вголос” із посиланням на Прес тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *