ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО УРП „Собор” виходить з блоку „Наша Україна”

|

Голова Львівської обласної організації УРП „Собор” (Матвієнка) Ірина Лукавецька розповсюдила заяву, в якій повідомляє про те, що конференція ЛОО УРП „Собор” прийняла рішення про вихід з блоку „Наша Україна” у Львівській області. Причина такого рішення – відмова обласної ТВК у видачі підписних листів Блоку і відсутність часу на судову тяганину з обласною ТВК. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОО НСНУ. Подаємо текст заяви повністю:

„Обласною територіальною виборчою комісією було відмовлено у виданні підписних листів Блоку “Наша Україна” у Львівській області, мотивуючи це певними, на їх думку, невідповідностями в документах, наданих ЛОО УРП-Собор. Хочу заявити, що обласна конференція УРП-Собор приймала рішення про входження в Блок “Наша Україна” і 19 грудня 2005 року і підтвердила його 19 січня 2006 року. Тому закиди ТВО в нашу сторону є безпідставними.

Ми розуміємо, що у нашої партії та й в Блоку “Наша Україна” немає часу на судову тяганину. Очевидно, що збереження та майбутня перемога Блоку мають вищий пріоритет для кожного його суб’єкту. Тому заради майбутнього нашої області сьогодні на конференції нашої партії було прийнято рішення про вихід з Блоку.

Ми усвідомлюємо, що у нас уже немає часу стати самостійним суб’єктом виборів, тим самим ми ще раз наголошуємо, що депутатські мандати для нас не головне. Ми залишаємось з Президентом Віктором Ющенком та Блоком “Наша Україна”.

Разом ми переможемо!”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *