ОСТАННІ НОВИНИ

Питання недоторканості депутатів облрада розглядатиме наступного засідання

|

Депутати Львівської обласної ради вирішили питання щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності та обрання запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд депутатів з Перемишлянщини, Сокальщини та Яворівщини перенести на наступне засідання, мотивувавши це тим, що потрібно запросити представників регіонів, аби докорінно вивчити справу.

Депутат облради Михайло Ваврин під час виступу зазначив, що сумнівається у скоєних злочинах, які закидають депутатам районних рад та сільському голові Любинської сільської ради. „Хабар здебільшого провокується”, – підкреслив він.

Голова облради Михайло Сендак запропонував перенести розгляд питання на наступну сесію облради та запросити на неї представників відповідних районних та сільських рад, щоб вони озвучили та докорінно пояснили справи.

Відтак питання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності та обрання запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд депутатів Сокальської та Яворівської районних рад, Новояворівської міської ради та депутатів Залузької й Любинської сільських рад Яворівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *