ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області нарахували майже 500 потенційних агроосель

|

Днями заступник голови облдержадміністрації Валерій П’ятак провів робоче засідання з питань розвитку сільського туризму на Львівщині. Як передає прес-служба ЛОДА, у нараді взяли участь заступник начальника управління культури та туризму облдержадміністрації Андрій Клімашевський, начальник відділу туризму Сколівської райдержадміністрації Степан Павлюк, віце-президент федерації сільського туризму України Леся Довганик, керівники провідних туристичних фірм.

Андрій Клімашевський ознайомив присутніх з проектом Програми розвитку сільського туризму в Україні, визначив коло питань, які потребують негайного вирішення. За інформацією заступника начальника управління культури та туризму облдержадміністрації, у Львівській області нараховується близько 500 потенційних агроосель, які при їх офіційній реєстрації можуть сплачувати до обласного бюджету близько 1 млн.грн.

Окрім того, керівники туристичних підприємств зазначили, що їм незручно працювати з приватними оселями, оскільки не існує договірної бази і власники агроосель часто не грають за правилами.

За підсумками наради підготовлено ряд чітких пропозицій для активізації розвитку сільського туризму на Львівщині, а заступник голови облдержадміністрації Валерій П’ятак пообіцяв комплексну підтримку у напрямку розвитку даного сектору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *