ОСТАННІ НОВИНИ

З приводу“Сільмашу” обласна рада писатиме Єханурову та Семенюк

|

Штурм працівників заводу “Сільмаш” сесії обласної ради завершився доволі мирно. Після виступу представника заводчан Петра Онищака, дійшло й до конкретних пропозицій.

Зокрема, спеціальна “сільмашівська” комісія та керівництво ради пропонують кілька кроків для відновлення стабільної ситуації на підприємстві. Зокрема, йдеться про те, щоби повернути в державну власність пакет акцій заводу у розмірі 50%+1 акція, що перебуває у розпорядженні лізингової компанії “Украгромашінвест”. З цього првиоду обласна рада напише листа до керівника уряду Ю.Єханурова.Крім того, комісія вважає, що оцінку майна підприємства, яке хоче використувати новий інвестор, має проводити саме представники ФДМУ, для чого до пані В.Семенюк також скерують відповідного листа.

Керівник комісії Михайло Титикало заявив, що на його думку, підприємство вийде з санації, бо новий санатор погашає борги, але для реальних інвестицій у підприємство треба повернути в державну власність акції заводу.

Опріч цього на наступному тижні буде проведено спеціальне засідання президії обласної ради під час якого розглядатимуть тільки питання “Сільмашу”. На нього запросять представників усіх зацікавлених сторін і ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *