ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак давній «так сказати» Буняка

|

Колишній міський голова Львова Любомир Буняк провів сьогодні прес-конференцію у приміщенні Львівської обласної ради. Причину вибору такого місця для зустрічі з журналістами Буняк пояснив тим, що він приятель голови облради Михайла Сендака. «Я в добрих приятельських стосунках з головою обласної ради. Ми давні, так сказати… якось так вийшло», – зазначив Любомир Буняк.

Щоправда екс-міський голова Львова зазначив, що він боїться, аби його зізнання у дружбі з Михайлом Сендаком, не зашкодило кар’єрі голови облради. «Я в певній мірі зараз є «опальний мер», так сказати. Я не хочу, щоб це пошкодило Михайлу Дмитровичу, я хотів би, щоб він робив кар’єру», – сказав Буняк.

За словами Любомира Буняка, він не винайняв приміщення для проведення прес-конференції, бо йому не платять зарплату, а за зал для прес-конференції треба платити.

«Зрештою, я можу провести прес-конференцію в міській раді. Я ж мер! Я маю ключі від свого кабінету, кабінет не зайнятий. Я можу туди спокійно прийти», – підсумував Любомир Буняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *