ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик доручив покарати винних у промерзанні водомереж

|

З метою забезпечення належної експлуатації житлового фонду Львова та у зв’язку з суттєвим пониженням температури повітря з 5 по 10 лютого відповідно до розпорядження в.о. міського голови Зеновія Сірика голови районних адміністрацій повинні провести аналіз функціонування внутрібудинкових інженерних мереж, зокрема водо- і теплопостачання та водовідведення.

Вони також зобов ’язані встановити причини, що призвели до перебоїв у роботі систем життєзабезпечення житлового фонду, та виявити винних у цьому осіб та притягнути їх до відповідальності.

Сірик також доручив провести позачерговий огляд інженерного обладнання житлових будинків, вжити невідкладих заходів щодо належного функціонування у будинках систем опалення, водопостачання, водовідведення та енергозабезпечення, організувати перевірку утеплення підвальних та горищних приміщень, виконаних робіт щодо скління вхідних брам, вікон і дверей на сходових клітках та утеплення водопровідних мереж.

Управлінню інженерного господарства, ЛМКП “Львівтеплоенерго“, ЛМКП “Львівводоканал“, ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ виконувач обов’язки міського голови Зеновій Сірик доручив провести аналіз функціонування джерел та мереж тепло-, водопостачання і водовідведення, забезпечити їх безперебійну роботу, організувати цілодобове чергування відповідальних працівників підприємств у цей період.

У випадку виникнення надзвичайних ситуацій невідкладно доповідати про них першому заступнику міського голови та заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства. Контролюватиме за виконанням розпорядження перший заступник міського голови Василь Кравців.

Під час сильних морозів у місті було зафіксовано 250 випадків замерзання водомереж. У найгірше становище потрапив Галицький район міста, зокрема, його центральна частина.

На думку Зеновія Сірика, у більшості випадків винними в замерзанні труб були працівники ЖЕКів, які недопрацювали у листопаді-грудні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *