ОСТАННІ НОВИНИ

Безпритульних хочуть поселити на вулиці Дублянській

|

Міська влада Львова вирішила відмовитися від ідеї облаштування у міському медвитверезнику будинку для нічного перебування безпритульних. За словами в.о. міського голови Львова Зеновія Сірика, медвитверезник не підходить через неможливість дотриманя багатьох санітарних вимог.

Керівник міста повідомив, що фахівці обстежили медвитверезник і дійшли висновку, що він не пристосований до облаштування притулку. „Виявляється, що є дуже багато санітарних вимог. Ми підшукали приміщення по вулиці Дублянській, 11, яке, можливо відповідатиме цим вимогам. Представники громадських організацій це підтвердили”, – сказав З.Сірик.

Відтак З.Сірик повідомив, що уже розробляється проектно-кошторисна документація нежитлового приміщення по вулиці Дублянській.

Він також наголосив, що при нагальній потребі, як прихисток для безпритульних, тимчасово використовуватиметься медвитверезник. Адже, за словами Сірика, до березня ще розроблятиметься проектно-кошторисна документація, а після цого вже розпочнеться реконструкція.

Наразі керівник міста сподівається, що намети на Липовій Алеї функціонуватимуть принаймні до середини лютого. До 15 лютого згідно з розпорядженням в.о. міського голови управління охорони здоров’я повинно здійснити медичне обстеження людей у наметах і у разі потреби госпіталізувати хворих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *