ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни заслуговують на мера-негідника – Буняк

|

„Я від душі посміюся над виборчими перегонами за посаду міського голови Львова. На жаль, практика показала, що на сьогодні львів’яни не хочуть мати достойного та дієвого міського голову, а заслуговують на негідника та нікчему” – заявив екс-міський голова Львова Любомир Буняк.

„Я радий, що на міського голову Львова вирішив балотуватися Василь Лозинський. Серед усіх людей, які зареєструвалися кандидатами на міського голову, до Василя Лозинського нема жодних серйозних претензій. На мій погляд, це дуже симптоматично, що за посаду міського голови не хочуть боротися порядні та професійні люди, адже вони знають, що за тієї системи, яка працює у місті зараз, нормально працювати все одно не зможуть.

Але я сумніваюся у тому, що Василю Лозинському вдасться перемогти на виборах. Львів обере не господаря, а негідника та авантюриста. Зрештою, люди заслуговують на ту владу, яку обирають. Очевидно, львів’яни заслуговують саме на таку владу, і так їм і треба, якщо вони не вміють цінувати справжніх професіоналів” – сказав він, повідомляє „Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *