ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий не хоче чути про поразку

|

Кандидат на міського голову Львова Андрій Садовий впевнений, що за нього віддадуть 55% голосів усього електорату Львова. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції у своєму виборчому штабі. На запитання журналістів, що він робитиме, якщо не виграє виборів міського голови, Андрій Садовий заявив: “У ніч з 26 на 27 березня виграє Андрій Садовий”.

Він також заявив, що основними опонентами вважає “хамство та байдужість”, які інколи мають людське обличчя. “Коли я був депутатом, то бачив, що робилося у міській раді під керівництвом тодішнього міського голови. Це нищення людської гідності. Львів з року в рік опускався вниз”, – сказав він.

Серед іншого А.Садовий повідомив журналістів, що уже готові сотні кілограмів агітпродукції проти нього. “Проти мене готуються близько п ’яти технічних кандидатів та кілька газет”, – повідомив він.

Кандидат в мери також заявив, що, окрім перемоги на виборах, він впевнений у тому, що дуже скоро кардинально змінить життя львів ’ян.

Щодо співпраці з майбутнім депутатським корпусом міської ради, Андрій Садовий заявив, що не бачить у цьому особливих проблем. «Я бачив списки партій. Там багато порядних людей, з якими я зможу співпрацювати», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *