ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські соціалісти пікетують мерію

|

Близько 50-ти представників Соціалістичної партії України прийшли під львівську Ратушу, вимагаючи від міської влади створити належні умови для міських безпритульних, які зараз ховаються від холоду в наметовому містечку на Липовій алеї.

За словами першого секретаря Львівськго обкому СПУ Євгена Таліпова, міська влада залишила на призволяще наметове містечко, організоване частинами Міністерства надзвичайних ситуацій. “Запасу харчування там залишилось всього на дві доби”, – наголосив він.

Соціалісти переконані, що пікетуючи мерію, привернуть увагу влади міста до цієї проблеми та спонукатимуть її до вирішення харчової та житлової проблеми безпритульних.

“За січень від морозів в Україні загинуло більше 200 людей, на Львівщині померло більше 12. Оскільки наближаються ще лютіші морози, нас хвилює те, що не створені належні умови захисту бездомних”, – сказав Євген Таліпов.

Він також повідомив, що з такими ж вимогами завтра звертатиметься до голови Львівської обласної державної адміністрації Петра Олійника та до соціальних служб міста й області.

“Я також хочу звернутися до усіх кандидатів в мери, щоб їхні візити в наметове містечко не були разовим піаром, а щоб люди отримували від них реальну допомогу”, – додав Є.Таліпов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *