ОСТАННІ НОВИНИ

УРП “Собор” пікетувала обласне управління юстиції

|

Майже два десятки представників ЛОО УРП «Собор» (Лук’яненка) провели пікетування Львівського обласного управління юстиції. Пікетники тримали у руках п’ять партійних прапорів та транспарант з написом «Попович у відставку». Трубінням у «футбольно-фанатівську» трубку привертали до себе увагу працівників управління юстиції.

Це вже друге протягом останнього часу пікетування управління юстиції «соборівцями». Вимога залишилася незмінною: скасування рішення про реєстрацію «партії-клона» під назвою УРП «Собор», котру очолює колишній член «Собору» Ірина Лукавецька. «Це неприпустима фальсифікація документів. «Партія-клон» зареєстрована за тією ж адресою і з тією ж назвою. На сьогоднішній день є два свідоцтва про реєстрацію, тільки з різними датами, наша – правдива партія зареєстрована ще у 1993 році, а інше свідоцтво про реєстрацію обласного осередку УРП «Собор» видане 26 грудня 2005 року. Вони просто дуже поспішали, щоб встигнути до виборів», – зазначив в. о. голови ЛОО УРП «Собор» Михайло Фуканчик.

За словами членів УРП «Собор», на сьогодні заплановані пікети управлінь юстицій не лише у Львові, але й в інших обласних центрах та Мінюсту в Києві, передає ЗІК.

М.Фуканчик продемонстрував журналістам копію заяви голови партії Анатолія Матвієнка про вихід з УРП «Собор», датовану 20 вересня 2005 р. «Це основний документ, який робить його дії нелегітимними. Він написав заяву про вихід і цю заяву з’їзд УРП «Собор» задовольнив. Щоправда, він потім хотів забрати заяву, але так не робиться. Матвієнко мав би написати нову заяву про вступ», – зазначив М.Фуканчик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *